ΒόλοςΤοπικά

Ενημερωτική ημερίδα για ανέργους διοργανώνεται από το Δήμο Βόλου

Ο Δήμαρχος Βόλου και η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού σε συνεργασία με το skywalker.gr  διοργανώνουν την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, από τις 10:00π.μ. μέχρι 15:00μ.μ. ενημερωτική ημερίδα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, για ανέργους όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Η δράση «JobDay Βόλος» έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, κυρίως των νέων αλλά και των μακροχρόνια ανέργων, στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, την σύνταξη βιογραφικού σημειώματος  και την αποτελεσματική συνέντευξη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2310326712

Δηλώσεις συμμετοχής στο  https://www.skywalker.gr/elGR/home/sicp