Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 06:28

Εμμένει στην απόφασή του ο Γιώργος Ρήγας: «Αχιλλοπούλειο τέλος» – Νέες αιχμές για Βενέτη


Αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του ογκολόγου Γιώργου Ρήγα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς εμμένει στην απόφασή του. Ο ίδιος καλεί τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ. Χρήστο Βενέτη να δημοσιοποιήσει την λίστα των ενεργειών στις οποίες έχει προβεί προς την ενίσχυση του Νοσοκομείου Βόλου.

Στην ανάρτησή του ο κ. Ρήγας αναφέρει τα εξής:

«Εύχομαι ειλικρινά από καρδιάς να βρεθεί Παθολόγος-Ογκολόγος να συνδράμει.

Εγώ εμμένω στην απόφαση μου.

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο για την πρωτοβουλία του και την εκτίμηση του προς το πρόσωπό μου.

Όσο για τον «μεταλλαγμένο» πολιτικά Σεβαστό κύριο Πρόεδρο του ΙΣΜ, του εύχομαι να φέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου τους Δυο Παθολόγους-Ογκολόγους που δηλώνει πως γνωρίζει και πως ενδιαφέρονται να συνδράμουν.

Αλλιώς πολύ φοβάμαι πως η δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου θα ξεσπάσει επάνω του-μιλώ πάντοτε με Πολιτικούς Όρους.

Την επόμενη χρονική περίοδο θα παρακαλούσα τον εσχάτως λαλίστατο Πρόεδρο του ΙΣΜ να μας δημοσιοποιήσει την λίστα των ενεργειών του στις οποίες έχει προβεί όσα χρόνια διαμένει στην πόλη του Βόλου προς την ενίσχυση του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Εγώ πάντως προσωπικά αν και διατηρούσα στενή φιλική σχέση μαζί του από ετών, τον στήριξα στις Πρόσφατες Εκλογές του ΙΣΜ, δεν θυμάμαι εκτός από το προεκλογικό του πέρασμα άλλη φορά να έχει διαβεί την είσοδο.

Ούτε την περίοδο του Covid-19 ούτε παλαιότερα .

Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος».