1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 22:39
LIFE

Ελένη Χαμπέρη: «Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελίες» (βίντεο)


Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από το survivor all star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό Μας!

Αρχικά ανέφερε: «Ο τίτλος που θα έβαζα στο φετινό survivor είναι… το κλουβί με τους τρελούς»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Επηρεάστηκα τις πρώτες μέρες πολύ με την μίξη των ομάδων γιατί ήμουν ήδη πεσμένη μετά την αποχώρηση της Νικολέτας (Μαυρίδη) και την επόμενη μέρα γίνεται η μίξη και μου παίρνουν και τη Σταυρούλα»!

Και υπογράμμισε: «Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει μέσα και γι’ αυτό τσακώθηκα τελευταία… Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του… Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες… και το έχουν κάνει. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία…»!

Και πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη για την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη: «Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν… Είναι άδικο να έχεις κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου και να σου ανεβάσει την ψυχολογία. Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί… Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας με τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το survivor all star!