Ψυχαγωγία

Ελενα Χριστοπούλου και Βίκυ Καγιά τσακώνονται κάνοντας unfollow -Οι εξηγήσεις της μάνατζερ

Η Έλενα Χριστοπούλου μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το…πασχαλινό unfollow στη Βίκυ Καγιά έσπασε τη σιωπή της και μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά μέσω skype εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

«Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram… Κάνω πολύ ξεκαθάρισμα στο Instagram, έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα προσωπικά μου, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε» απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαιώνοντας έτσι στον Νίκο Μουτσινά πως δεν ακολουθεί πλέον την Βίκυ στο Instagram, όπως ούτε η παρουσιάστρια του Star ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά στο Instagram τις ημέρες του Πάσχα.

Πρόκειται για μια κόντρα με …παρασκήνιο αφού πριν λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά είχε σχολιάσει τη μετακίνηση της Έλενας Χριστοπούλου στον Skai και στο My Style Rocks, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος φεύγει από το Star, δεν επιστρέφει». Στη συνέχεια ήρθε και η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου «Για να το είπε η Βίκυ που είναι τόσα χρόνια στο κανάλι και κάνει επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης ίσως με κάποιον από τους υπεύθυνους έχει μιλήσει, ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν έχω ιδέα από όλα αυτά, δεν είναι και η δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Ελενας Χριστοπούλου:

«Δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί»

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com