1 2
Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024 08:52
LIFE

«Έλα μωρέ δεν με ξέρεις;» – Πασίγνωστη Έλληνίδα ηθοποιός ήθελε να ταξιδέψει με αεροπλάνο χωρίς ταυτότητα ή διαβατήριο


Με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μαρίας Σολωμού, αναφορικά με την αεροπορική εταιρεία και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν σε πτήση που είχαν «κλείσει» με την εν λόγω εταιρεία, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για μία πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία απαιτούσε να ταξιδέψει χωρίς ταυτότητα.

«Έλα μωρέ δεν με ξέρεις;»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Πρέπει να καταλάβουμε πώς διαχειριζόμαστε την αναγνωρισιμότητά μας. Κάποιοι λόγω της δουλειάς μας –βάζω και την αφεντιά μου μέσα- είμαστε αναγνωρίσιμοι, πρέπει αυτό να το καταλάβουμε. Έχω τύχει – δεν θα πω όμως το όνομα της αγενέστατης ηθοποιού- στο εξής περιστατικό…»

«Πετάω κι εγώ για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός που είναι πολύ γνωστή. Της λένε ‘κυρία μου, θέλουμε το boarding pass, ταυτότητα ή διαβατήριο’. Τους δείχνει το boarding pass και τους λέει ‘έλα μωρέ δεν με ξέρεις;’. Από τις νέες ηθοποιούς, πολύ γνωστή. Της απάντησαν ότι την γνωρίζουν αλλά οφείλουν, όπως κάνουν και στους υπόλοιπους, να το τσεκάρουν. Τότε εκείνη απάντησε πως δεν είχε μαζί της ταυτότητα ή διαβατήριο».

«Κι έγινε ολόκληρο θέμα, έμεινε έξω αλλά τελικά την είδα να μπαίνει στο αεροπλάνο. Την είδα τελευταία. Δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω πώς το χειρίζονται οι άλλοι. Τέτοια εγωπάθεια δηλαδή. Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε ότι το εν λόγω περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την Ζέτα Μακρυπούλια και την Μαρία Σολωμού.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας