Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2025 09:56
ΘεσσαλίαΛάρισα

Είχε καταναλώσει αλκοόλ ο 42χρονος οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος






Διασωληνωμένος με αιμάτωμα στο κεφάλι και άλλα ακόμη τραύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από χθες το βράδυ, ο 42χρονος οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού, η οποία χθες το βράδυ ενεπλάκη στο τροχαίο στη λεωφόρο Καραμανλή στη Λάρισα και είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο της 52χρονης συνεπιβάτιδάς του, Βασιλικής Στεφανή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr ο 42χρονος από τις εξετάσεις που ακολούθησαν φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το τραγικό συμβάν έγινε το βράδυ της Κυριακής όταν ο 42χρονος με την άτυχη 52χρονη επιβαίνοντας στη μηχανή επί της λεωφόρου Καραμανλή προσέκρουσε με ταχύτητα σε προπορευόμενο αυτοκίνητο που περίμενε να πάρει προτεραιότητα και να μπει στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Γεωργίου. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης οι δυο τους εκσφεδονίστηκαν και η 52χρονη έχασε τη ζωή της.