Σοκ στον Βόλο. Ανδρας σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφτηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο του Βόλου. Γείτονες του ζευγαριού ειδοποίησαν την Αστυνομία, καθώς από το διαμέρισμα του ζευγαριού αναδυόταν έντονη δυσοσμία. Οι αστυνομικοί μόλις άνοιξαν το διαμέρισμα βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. Στο σημείο έχει κληθεί κι αναμένεται να μεταβεί από τη Λάρισα η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε τελέστηκε το έγκλημα και στη συνέχεια η αυτοχειρία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα φέρεται να πυροβολήθηκε με δίκαννη καραμπίνα.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο δεν είχε παιδιά, είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη. Η τελευταία επικοινωνία του δράστη και αυτόχειρα έγινε εκείνη την ημέρα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, παραμένει ωστόσο άγνωστο τι συζητήθηκε. Εκτοτε το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να μην επικοινώνησε με κανέναν.
Η άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ πιο πέρα κείτονταν νεκρός και ο σύζυγός της.
Οι πληροφορίες λένε πως ο 86χρονος το τελευταίο διάστημα είχε πολύ επιθετική συμπεριφορά, όμως το τι ακριβώς τον έσπρωξε να σκοτώσει τη γυναίκα του και μετά να βάλει τέλος στη ζωή του, πιθανότατα να μην μαθευτεί ποτέ και να πήρε το μυστικό μαζί του στον τάφο.
Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι σημείωμα πάντως δεν βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας.
Στον Βόλο αναμένεται την επόμενη ώρα η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.
Η 85χρονη για πολλά χρόνια διατηρούσε πολύ γνωστό κομμωτήριο στον Βόλο, ενώ ο σύζυγός της- αυτόχειρας- είχε εργαστεί αρχικά στη Γερμανία και όταν επέστρεψε στον Βόλο δούλεψε στο 304 ΠΕΒ απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε.