Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024 12:44
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Δοξάστε τον!


Χρειάστηκαν λίγες μόλις ώρες για  να πείσει και τον τελευταίο πολίτη που ενδεχομένως  ακόμη πίστευε στις καλές προθέσεις του ο «Ατσάλινος Αρχηγός» της μειοψηφίας, Παπαπέτρος, για το ποιος πραγματικά είναι, που στοχεύει και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί!

Μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα πρόλαβε από τη μια να φλομώσει τον κόσμο με τις πολιτικάντικες αρλούμπες του περί δημοκρατικού ήθους και συμπεριφοράς και από την άλλη να προσπαθήσει να σαμποτάρει τη διανομή αρνιών σε φτωχούς ανθρώπους κάνοντας καταγγελίες – κοινώς «κάρφωμα» – στην εφορία και στην κτηνιατρική υπηρεσία.

Είδωλο πραγματικό ο Ατσάλινος, απέδειξε πώς και γιατί κατόρθωσε να συντριβεί από τον Μπέο, μετά από τρεις θεομηνίες που έπληξαν την πόλη μέσα σε δύο μήνες!! Δοξάστε τον!

ΥΓ Παράκληση. Επειδή προφανώς – όπως αναφέρει στη δήλωσή του, δηλαδή – είναι το μέτρο σύγκρισης του ανδρικού μεγέθους, όταν μπαίνει στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να προσέχει μην… πατήσει και περδικλωθεί κανένας και έχουμε νέους Γαργάλες! Πόσα θύματα να αντέξει η Δημοκρατία πχια…