ΒόλοςΤοπικά

Δωρεά αυτοκινήτου στην Αστυνομία από την Ιντερκάτ ATEBE

Με ένα όχημα τύπου SUV, που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δύσβατες περιοχές, ενισχύεται για τις ανάγκες του το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Η κατασκευαστική εταιρεία Αφοι Παπαϊωάννου Ιντερκάτ ATEBE που στηρίζει με εξοπλισμό τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας έδρασε και πάλι. Μετά από χορηγίες που μεταξύ άλλων αφορούσαν σε καθίσματα εργασίας, ασυρμάτους, χαρτί Α4, η εταιρεία δωρίζει και ένα όχημα.

Σήμερα νωρίς το πρωί σε μία λιτή εκδήλωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έγινε η παράδοση- παραλαβή του αυτοκινήτου. Ο Αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Καραϊσκος απένειμε πλακέτα στον εκπρόσωπο της εταιρείας και ευχαρίστησε για αυτή την προσφορά που ενισχύει ακόμη περισσότερο το αξιόμαχο της εταιρείας.

Από την πλευρά του ο μέτοχος κι ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας Πανουργιάς Παπαϊωάννου επισήμανε  ότι  η εταιρεία του έχει επιλέξει συνειδητά να στηρίζει υπηρεσίες όπως η Αστυνομία, γιατί προσφέρουν στο έργο και στην ασφάλεια των πολιτών και τα οικονομικά που τους παρέχει το κράτος δεν είναι αυτά που θα έπρεπε.