Αθλητικά

Δημοσίευμα-βόμβα: «Κατά παραγγελία διαρρήξεις από στέλεχος ΠΑΕ;»

Νέα διαστάση στις διαρρήξεις σπιτιών γνωστών ποδοσφαιριστών δίνει δημοσίευμα του αστυνομικού ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι οι υποψίες των αρχών κινούνται γύρω από στέλεχος ΠΑΕ!

Δημοσίευμα που θα συζητηθεί στην πολύκροτη υπόθεση των διαρρήξεων σε σπίτια γνωστών ποδοσφαιριστών από την ιστοσελίδα «bloko.gr» και τον έμπειρο συντάκτη του αστυνομικού ρεπορτάζ, Γιώργο Καραϊβάζ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα δίνει έντονα ποδοσφαιρικό άρωμα στην υπόθεση, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα θύματα, αλλά και στους πιθανούς θύτες!

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, τα στοιχεία των δραστών και ο βαθμός της επικινδυνότητας τους ήταν καταγεγραμμένα εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη ήταν ο πλέον ακίνδυνος. Όσο για τους άλλους συνεργούς του που πιθανότατα διαφεύγουν στην Αλβανία ήταν ο ιθύνων νους κι ο επιχειρησιακός βραχίονας αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρεται στα ερωτηματικά που προκάλεσε η υπόθεση στις Αρχές. Πιο αναλυτικά αναφέρεται ότι το γεγονός πως επρόκειτο για μία συστηματική επιθετικότητα σε κατοικίες ποδοσφαιριστών στη συντριπτική πλειοψηφία τους με συμβόλαια συνεργασίας με συγκεκριμένη ΠΑΕ, δημιούργησε απορίες στους αστυνομικούς που διερεύνησαν τα γεγονότα, οι οποίες προφανώς, άφησαν ασυγκίνητους τους προϊσταμένους τους, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Οι απορίες αυτές, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ήταν αν είναι σύμπτωση που οι διαρρήκτες επέλεγαν κατοικίες σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα της ίδιας ΠΑΕ. Επίσης αν είναι σύμπτωση ότι οι περισσότεροι ένοικοι των κατοικιών ήταν σε διαδικασία αποχώρησης από την ομάδα τους με όχι και τόσο συναινετικό διαζύγιο, αλλά και το πόσο πιθανό ήταν το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένες διαρρήξεις να είχαν γίνει κατά παραγγελία ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Κλείνοντας το δημοσίευμα σημειώνει πως τα εν λόγω ερωτήματα δεν αναμένεται ποτέ ν’ απαντηθούν, ειδικά από τη στιγμή που τα βασικά μέλη της σπείρας παραμένουν άφαντα, ενδεχομένως με διαβατήρια εξόδου από την χώρα “τυπωμένα” από την ΕΛΑΣ.