MobileΒόλοςΚΟΡΥΦΑΙΕΣΤοπικά

Δήμος Βόλου: Αθλιότητα, που μόνο από αναθυμιάσεις δικαιολογείται, η αναφορά Δραμητινού σε προσωπικό πρόβλημα Υγείας!

Από το Δήμο Βόλου σε απάντηση των ισχυρισμών του διορισμένου διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, Δραμητινού, και την αθλιότητα που διέπραξε με την ανεπίτρεπτη αναφορά στην περίπτωση της περιπέτειας υγείας της συζύγου του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

«Αφού μειώθηκαν κάπως οι, κάθε είδους, αναθυμιάσεις που αναδύονται, και που προδήλως επηρέασαν, τον Διοικητή Δραμητινό στη συγγραφή κειμένου  -«απάντησης»  στα όσα ο εκλεγμένος από το λαό του Βόλου, Δήμαρχος, κ. Αχιλλέας Μπέος, διατύπωσε δημόσια μετά από την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Βόλου, διαπιστώνουμε πόσο παραμορφωτικές για τον άνθρωπο μπορούν να καταστούν η μισαλλοδοξία, η κομματική φανατίλα και ο ασφυκτικός εναγκαλισμός με την εξουσία, ιδιαίτερα δε όταν πρέπει όλα αυτά να επιδεικνύονται σαν προσόντα, σε καθημερινή βάση, στους κομισάριους του κόμματος.

Η αλήθεια είναι ότι για τον «δραπέτη» του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, διοικητή Δραμητινό, μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλου, έστω και στον «προνομιακό» του χώρο, μόνο ευχάριστη δεν θα ήταν.  Ετσι κατανοούμε την ανάγκη του, τη συγκεκριμένη ημέρα, να απουσιάζει στην Αθήνα. Αλλωστε με όλα όσα έχει δείξει ως δημόσιο πρόσωπο για να αποφύγει τις ευθύνες του θα μπορούσε να καταφύγει και στην Αφρική, ή όπου αλλού, αναζητώντας μια παρηγορία, όχι κατ’ ανάγκη ιατρική.

Και επειδή όσο καλή διάθεση να έχουμε δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο με ένα κομματικό εγκάθετο, που πανηγυρίζει και χαρακτηρίζει επιτυχία το ότι δωρητές έρχονται να καλύψουν τα μεγάλα κενά στον χώρο της Υγείας, θα σταθούμε σε ένα δύο σημεία, που μαρτυρούν το αποκρουστικό και βδελυρό πρόσωπο αυτής της εξουσίας, που ο Δραμητινός υπηρετεί με θέρμη.

Η αναφορά του θλιβερού διοικητή σε προσωπική περιπέτεια υγείας συγγενικού προσώπου του Δημάρχου, που μάλιστα επιχειρείται να εμφανιστεί και σαν…ρουσφέτι (!) δείχνει ακριβώς την ποιότητα και το ήθος του ανδρός, που όσο ναρκισσισμό και αυτοϊκανοποίηση και αν επιστρατεύσει, για να μας πείσει για την…υπεροχή του, δεν μπορεί να εξωραΐσει. Η περίπτωση αφορά την σύζυγο του Δημάρχου Βόλου και την ανάγκη υποβολής της σε μια χειρουργική επέμβαση, για την οποία εμπιστεύθηκε – και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα  – τους εξαιρετικούς γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου. Τώρα γιατί αυτό είναι ρουσφέτι, μόνο η διανοητική κατάσταση του Δραμητινού θα μπορούσε να το εξηγήσει.

Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, γι αυτή την αθλιότητα, απλώς θα εκφράσουμε την απορία μας, αν αυτός ο μέγας, κατά την αυτοαξιολόγησή του, επιστήμων (ομόλογος του δόκτορος House;) και συνδικαλιστής έχει συναίσθηση του όρκου που έχει δώσει και τι ακριβώς αυτός περιλαμβάνει, για την προστασία του απορρήτου του ασθενούς κλπ, ή αν θα πρέπει κάποια στιγμή να του το υπενθυμίσουν οι λαλίστατοι, κατά τα άλλα, συνάδελφοί του – συνδικαλιστές στον Ιατρικό Σύλλογο.

Σε κάθε περίπτωση οι γιατροί του Νοσοκομείου έκαναν πραγματικά εξαιρετική δουλειά, ευτυχώς έχοντες άλλη αντίληψη από του Δραμητινού. Για μας πλέον πραγματική παρηγορία είναι η ελπίδα ότι κάποτε φαινόμενα Δραμητινού δεν θα υπάρχουν και ότι όντως σε κάθε τομέα θα υπάρχουν οι ικανοί και γνώστες του αντικειμένου. Αυτοί που πχ για την περίπτωση του χώρου της Υγείας έχουν σπουδάσει το αντικείμενο της διοίκησης μονάδων Υγείας. …»