Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 11:33
ΒόλοςΤοπικά

Διασωληνωμένος στην Εντατική ο 33χρονος κυνηγός – Κρίσιμη η κατάστασή του

Medical staff work in the intensive care ward for COVID-19 patients in Thoracic Diseases Hospital of Athens in Greece on November 17, 2021. / Το ιατρικό προσωπικό εργάζεται στην Α' Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τη νόσο του κορονοϊού (COVID-19) στο Νοσοκομείο Θωρακικών Νοσημάτων Σωτηρία της Αθήνας στην Ελλάδα στις 17 Νοεμβρίου 2021.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 33χρονος που πυροβολήθηκε με δυο σφαίρες στο κεφάλι, όταν χθες το μεσημέρι, είχε πάει με παρέα κυνηγών για κυνήγι αγριογούρουνων στο Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος χειρουργήθηκε, με τους γιατρούς να του αφαιρούν τη μία από τις δυο σφαίρες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Εντατική, όπου βρίσκεται σε καταστολή. Σήμερα, ίσως να επιχειρηθεί νέα προσπάθεια αφαίρεσης της δεύτερης σφαίρας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους να προσεύχονται και να αγωνιούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περιοχή της Λαμπινούς, σε δάσος με καστανιές, μια παρέα πήγε για κυνήγι, με τον 33χρονο να τραυματίζεται στο κεφάλι, όταν φέρεται να μετακινήθηκε από την θέση του, με έναν από τους άλλους κυνηγούς να πιστεύει ότι είναι θήραμα και να τον πυροβολεί