ΜαγνησίαΤοπικά

Δέσμευση Πλακιωτάκη για αναβάθμιση λιμενικών υποδομών της Σκιάθου

Την πρόθεση αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών και υπηρεσιών και ταυτόχρονα την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος, με επιχειρησιακά μέσα, από την Σκιάθο όπου βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, και ένθερμος φίλος του νησιού, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Σκιάθου και στην συνέχεια συναντήθηκε με θεσμικούς φορείς του νησιού, συζητώντας ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Σκιάθου Νικόλαο Κατσάμπα, τον Περιφερειακό διοικητή Μανώλη Κανάλης, και τα στελέχη του Λιμενικού, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Αθανάσιου Ζλατούδη,  με τους οποίους συζήτησε ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυσης, με επιχειρησιακά μέσα, του Λιμενικού Σώματος.

Ακολούθησε συνάντηση με τον δήμαρχο Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, με θέμα τα ζητήματα που αφορούν τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, την μαρίνα και το λιμάνι, που αποτελούν βασική πύλη εισόδου για το νησί.