Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 13:45
LIFE

«Δεν θέλω να δω το εσώρουχό σου» – Απίστευτα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση


Άκρως διαφορετική εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Όλγα Κοτλίδα, ωστόσο όπως φάνηκε η ενδυματολογική της επιλογή, δεν άρεσε καθόλου στην νέα παίκτρια του παιχνιδιού, Αιμιλία Σαββάτη.

Συγκεκριμένα, η Αιμιλία ανέφερε πως: «Όλγα, πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να σχολιάσω μια κοπέλα η οποία δεν είσαι εσύ. Βλέπω μια άλλη κοπέλα, έχεις χάσει το προσωπικό σου στιλ, έχεις χάσει το τέλειο μαλλί σου που είναι δυναμικό και βλέπω μια άλλη. Την οποία δεν θα την γνώριζα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να την γνωρίσω και να την μάθω. Σε έχουμε μάθει διαφορετικά».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Ο.Κ.: «Τι ακούω; Συγγνώμη… Τι ακούω; Δηλαδή ακούω ότι δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα! Καταρχήν δεν έχεις ιδέα πόσες Όλγες μπορώ να είμαι!
  • Α.Σ.: Επειδή αναρωτιέσαι, πρώτον, τι ακούς, ακούς αυτά που λέω. Γιατί τώρα μιλάω. Επίσης, δεν θέλω να δω αυτό το εσώρουχο που βλέπω, το οποίο το θεωρώ πολύ πρόστυχο. Και κυρίως για αυτό που έχεις δείξει εσύ.
  • Ο.Κ.: Ναι ε; Εντάξει, λίγο πρόστυχο στοιχείο δεν είναι κακό, να ξέρεις, στο styling καμιά φορά.
  • Α.Σ.: Θέλεις να σου το σχολιάσω αυτό; Βλέπω σε αυτό ένα κενό οπότε μπορώ και να φανταστώ τι συμβαίνει σε όλο το εσώρουχο και λίγο με…

«Είναι ζαρτιέρα! Είναι η βάση στην οποία κουμπώνουν οι ζαρτιέρες» απάντησε, στη συνέχεια, η Όλγα.