ΘεσσαλίαΛάρισα

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ ο Κ. Αγοραστός

Οριστικά έκλεισε για τον Κώστα Αγοραστό το θέμα της προεδρίας της Ένωσης Περιφερειών καθώς η επιλογή του προέδρου της ΝΔ με τον οποίο είχε συζήτηση ο περιφερειάρχης ήταν να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανέφερε:
«Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου, προκειμένου να έχω τον απαιτούμενο χρόνο, να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών αναπτυξιακών στόχων για τη Θεσσαλία.

Παράλληλα θα συνεχίσω την άοκνη δραστηριότητά μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, όπου και το κέντρο σχεδιασμού και λήψης των αποφάσεων που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέρφους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, για τις μάχες που δώσαμε, τις νίκες που κερδίσαμε και τα σημαντικά αποτελέσματα που πετύχαμε σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους για τη χώρα μας».

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com