Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023 13:38
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρήστος Παππάς: «Δεν ήθελα να του κλείσω την πόρτα» λέει η 52χρονη Ουκρανή


Τη δική της εκδοχή για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά στο σπίτι της δίνει η 52χρονη ουκρανικής καταγωγής, η οποία καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε 30 μήνες φυλάκιση.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε καραντίνα, στις φυλακές Δομοκού, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η 52χρονη, μιλώντας στο OPEN, υποστήριξε ότι δεν έμενε στο σπίτι της. «Ο άνθρωπος ήτανε να φύγει, κάποια στιγμή θα έτρωγε και θα έφευγε. Μεσολάβησαν 3 ώρες; Μπορεί να ήταν 3μιση», υποστήριξε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Χρήστος Παππάς «ήθελε λίγο να φρεσκαριστεί, να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε και να φύγει».

Μάλιστα σημείωσε: «Θα μπορούσα εγώ να του κλείσω έτσι την πόρτα κατάμουτρα και να πω φύγε… Μπορούσα; Δεν το ήθελα. Ήθελα να δω τι γίνεται… Ήθελα να μάθω… Άσχετα που δεν μου μίλησε για τίποτα».

Η 52χρονη, που πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα το 2017, υποστήριξε ότι κάποιοι προφανώς είδαν τον Χρήστο Παππά και τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

«Εγώ είμαι νομοταγής άνθρωπος. έπρεπε να καλέσω τις αρχές. Γιατί δεν το έκανα; Δεν φοβήθηκα ότι θα μου κάνει κάτι προς Θεού, αλλά δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση», υπογράμμισε.

 

 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com