ΒόλοςΤοπικά

Χρήστος Μπουκώρος: Ο Βόλος θα αποκτήσει το Δικαστικό Μέγαρο που του αξίζει

Στον απόηχο της σημερινής σύσκεψης στο υπουργείο Δικαιοσύνης για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο, αυτό της κατασκευής νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο, πλέον δρομολογείται. Η σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, δημιουργεί τη βεβαιότητα σε όλους μας ότι το τόσο αναγκαίο έργο φεύγει από το πεδίο των θεωρητικών συζητήσεων και των άγονων αντιπαραθέσεων και περνάει πλέον στο πεδίο του σχεδιασμού και της υλοποίησης.

Η συναντίληψη ανάμεσα στους τοπικούς φορείς, η οποία κατέστη εφικτή το τελευταίο χρονικό διάστημα, οδηγεί στην ενδυνάμωση της δίκαιης διεκδίκησης του Βόλου και της Μαγνησίας.  Από το συγκεκριμένο έργο κερδίζει ο τόπος μας, οι συναλλασσόμενοι πολίτες, οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης κάθε βαθμίδας και κυρίως κερδίζουν οι συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει περισσότερο με την εποχή μας και το μέλλον που όλοι ονειρευόμαστε για την περιοχή μας.

Συνεχίζουμε όλοι με ταχύτατους ρυθμούς για την επίτευξη του στόχου. Ο Βόλος θα αποκτήσει το Δικαστικό Μέγαρο που του αξίζει».