Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023 19:01
ΜαγνησίαΤοπικά

Χρ. Μπουκώρος: Αποκατάσταση του προβλήματος για τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων


Με Πιερρακάκη και Θεμιστοκλέους επικοινώνησε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Αρκετά τηλέφωνα από πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες δέχτηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος. Η πλατφόρμα εμβολιασμών για τη Μαγνησία δεχόταν ραντεβού μόνο για το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και τον επικεφαλής του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και ζήτησε την ένταξη όλων των εμβολιαστικών κέντρων της Μαγνησίας, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται με μακρινές μετακινήσεις οι πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για να εμβολιαστούν.

Η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και πλέον η πλατφόρμα εμβολιασμών δίνει ραντεβού για τις ευπαθείς ομάδες για όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Μαγνησίας. Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας υπενθύμισε στον κ. Θεμιστοκλέους τη δέσμευση για λειτουργία ενός ακόμη εμβολιαστικού κέντρου στο Βόλο.