Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Βόλος > Χωρίς Τζόκα ο Βόλος κόντρα στην Κηφισιά – Η αποστολή

Χωρίς τον Τζόκα ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, θα αγωνιστεί ο Βόλος στην αυριανή αναμέτρηση με την Κηφισιά.
Εκτός από τον Πορτογάλο, ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, γεγονός που θα του επιτρέψει να παρατάξει μία άκρως ανταγωνιστική ενδεκάδα.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αυριανή (4.00 μ.μ.) αναμέτρηση είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Μορέιρα, Σόρια, Μύγας, Κάργας, Αμπάντα, Χέρμανσον, Τριανταφύλλου, Φορτούνα, Μαρτίνες, Τσοκάνης, Μπουζούκης, Κόμπα, Γρόσδης, Κύρκος, Γκονζάλες, Χουάνπι, Λάμπρου, Μακνί, Ουρτάδο.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Τα παιδία (του Βόλου) παίζει… (βίντεο)
14 Μαρτίου 2026Βόλος
Ο Παπαπέτρου ”σφυρίζει” τον Βόλο κόντρα στην Κηφισιά
11 Μαρτίου 2026Βόλος












