ΒόλοςΤοπικά

Χωρίς επεισόδια η διαδήλωση για τον Κουφοντίνα στον Βόλο

Χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε το απόγευμα η διαδήλωση που πραγματοποίησαν στο κέντρο του Βόλου μέλη αναρχικών οργανώσεων με αίτημα την άμεση χορήγηση άδειας στο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως μετέδωσε στον ιστότοπό της η ΕΡΤ, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου κρέμασαν πανό στα κάγκελα των δικαστηρίων ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας και υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. Έγραψαν με σπρέι έξω από τα δικαστήρια αλλά και έξω διάφορα κτίρια, όπως το εκλογικό κέντρο του Αχ. Μπέου στην οδό Ιάσονος, όπου πέταξαν αυγά και έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία και τους τοίχους του κτιρίου.ενώ διένειμαν φυλλάδια σε πολίτες.

Δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί από νωρίς στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου για την αποφυγή επεισοδίων, ενώ από το πρωί είχαν τοποθετηθεί πλαστικές κορδέλες για την αποτροπή της στάθμευσης στις οδούς γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο και την πλατεία Ελευθερίας.

Η πορεία ξεκίνησα από τη πλατεία Ελευθερίας κινήθηκε διά μέσου των οδών Ιωλκού, Ιάσονος, Αργοναυτών, Καρτάλη και κατέληξε στην πλατεία Πανεπιστημίου όπου διαλύθηκε.

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com