1 2
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 14:28
Βόλος

«Χείμαρρος» ο Αχιλλέας Μπέος – Τι είπε για τα εισιτήρια με τον Αρη, τον Κούτσια, τον Πάολο και όχι μόνο


«Χείμαρρος» ο Αχιλλέας Μπέος, εξήγησε μέσω του Metropolis 95.5 γιατί αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Άρη, απόρησε γιατί παίζει ο Ολιβέιρα και δεν έπαιζε ο Κούτσιας στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο «ναυάγιο» με τον Φερνάντες.

Για το «όχι» στον Άρη για διάθεση εισιτηρίων: «Υπάρχουν κάποιες αξίες στην ζωή. Παίζουμε χρονικά με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όσα εισιτήρια ζητήσουν θα τα πάρουν. Υπάρχει μία κερκίδα 5.200 και όσα χρειαστούν θα τα δώσουμε. Με τον Άρη υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Πέρσι δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και η ΠΑΕ Βόλος, βάσει της διάταξης, έφαγε ένα πρόστιμο που το πλήρωσε. Επίσης έγιναν ζημιές και είμαστε στα δικαστήρια με την ΠΑΕ Άρης και διεκδικούμε το ποσό. Έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση.

Θεωρώ ότι από την στιγμή που υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα και δεν φρόντισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης να βρεθεί μία λύση, έστω να πέσει ένα τηλέφωνο, δεν πρέπει να δώσω. Είχα καλές σχέσεις, πλέον δεν έχω με τον κ. Καρυπίδη. Υπάρχει εκκρεμοδικία, όχι οφειλή. Το θέμα θα έπρεπε να λυθεί πριν πάμε στα δικαστήρια. Στο γήπεδό μας εμείς αποφασίζουμε ποιον φιλοξενούμε και αν εκτιμούν την φιλοξενία. Ως δήμαρχος με σύμφερε να έρθουν, θα είχε και τζίρο η πόλη μου. Αλλά επειδή εκκρεμούν αυτά τα πράγματα και δίπλα στους υγιείς φιλάθλους μπαίνουν και κάποιοι πρόθυμοι να δημιουργήσουν πρόβλημα, φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά.»

Τόνισε ότι: «Εχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό, όχι τόσο, αλλά δεν είμαστε και εχθροί. Για να τους δώσουμε, βέβαια, εισιτήρια θα πρέπει να ζητήσουν επίσημα. Ο Άρης ζήτησε επίσημα, το ότι δεν δίνω είναι επιλογή και απόφαση δική μου. Δεν θα κόψω εισιτήρια ούτε για τους δικούς μας φιλάθλους, στην ουσία τιμωρώ και αυτούς, γιατί δεν θέλω να αγοραστούν εισιτήρια μέσω ίντερνετ. Στο γήπεδο θα είναι οι κάτοχοι διαρκείας και τα παιδιά κάτω των 13 ετών που κάνουν την μαθητική κερκίδα. Κοιτάζω τα συμφέροντα του Βόλου, δεν έχει σημασία με ποιον έχω προσωπικά καλές σχέσεις.»

Για την αθωωτική απόφαση για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Δεν θέλω να σχολιάσω, εγώ πήγα φυλακή από επίορκους δικαστές που δέχθηκαν πολιτική παρέμβαση, αθωώθηκα μετά, αλλά είμαι στην πατρίδα μου και δεν θέλω να διεκδικήσω κάτι από την χώρα μου με αγωγή. Εμεινα μέσα 11 μήνες και 11 ημέρες. Μου έδωσε τρομερή δύναμη ότι ήθελα να δικαιωθώ. Μόλις βγήκα έγινα δήμαρχος, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος γνώρισε ότι είμαι αθώος. Πάμε για τρίτη θητεία και θέλω να καθαρίσω αυτούς τους κοπρίτες που έκαναν κακό στην πόλη και στην χώρα μου. Το 2014 παρέλαβα 37 εκ. χρέη από δεσμεύσεις περιουσιών που δεν είχαν πληρώσει και 17 δάνεια που τα είχαν πάρει μέχρι το 2012 και που είχαν έναρξη πληρωμής μετά από 10 και 14 χρόνια! Μετά τα πλήρωνε ο Μπέος. Με ξένο κω… έκαναν τον που…»

Για τον Κούτσια: «Θέλω να τον δω σε δύο προπονήσεις ακόμη. Τον είδα δέκα λεπτά με τον Ιωνικό. Η πρώτη μου εκτίμηση είναι αυτό που είπα και στον Δουβίκα. «Αν δεν παίξεις εθνική Ελλάδας θα είσαι μαλ…» Δεν ξέρω πως έπαιζε ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ και δεν έπαιζε ο Κούτσιας. Θα τρελαθώ. Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα ακόμη. Εδώ δεν μπαίνουν ούτε στο γήπεδο οι μπαμπάδες και οι θείοι, γιατί οι γονείς από αγάπη κάνουν κακό στα παιδιά. Αφήστε τα αυτά… Υπάρχει μία ζοφερή κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ακούστε αυτά που θα πω στην ΓΣ της ΕΠΟ.»

Για τον Φερνάντες: «Από την πλευρά Σαββίδη και Μπέου δεν υπήρχε κάτι οικονομικό, η επιθυμία μου ήταν να πάει στον ΠΑΟΚ. Ήρθαν μετά σε επαφή και δεν ολοκληρώθηκε, προφανώς προτιμούν να δίνουν στον Λάμπρου 450.000 ευρώ, που ούτε μπάνιο έπρεπε να κάνει και δεν τα βρίσκουν με έναν φτασμένο παίκτη. Εγώ τους έφερα σε επαφή. Αν μιλούσε ο Σαββίδης ή ο Γκαγκάτσης θα το έλυναν. Δεν ξέρω ποιος μίλησε, έκαναν μεγάλο λάθος. Δεν γνωρίζω γιατί δεν έκλεισε. Θα έκανε, πάντως, την διαφορά στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η εκτίμησή μου. Ξαναλέω, εγώ είχα συμφωνήσει με τον Σαββίδη. Προφανώς έχει δικούς του ανθρώπους που τρέχουν τα υπόλοιπα. Μπορεί να φταίει ο μάνατζερ, δεν ξέρω.»