1 2
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024 02:48
LIFE

Αθηναΐς Νέγκα: Κύμα μίσους για την «μπηχτή» στη Σάττι – «Να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες»


Τα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται από χρήστες των social media και θαυμαστές της Μαρίνας Σάττι αποκαλύπτει η Αθηναΐς Νέγκα σε συνέντευξή της μετά τον «υπαινιγμό» για το χασμουρητό της πρώτης στον διαγωνισμό της Eurovision, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων των Mad VMA 2024.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε εκ νέου για τις διαστάσεις που πήρε η «μπηχτή» της, στη βράβευση των φετινών Mad VMA.

Το κύμα μίσους και ο on air τσακωμός Λιάγκα-Περρή – Πώς τα σχολίασε

«Αυτές τις ημέρες έβλεπα και αυτά που έλεγαν οι παρουσιαστές στις εκπομπές, ότι δεν έπρεπε να πάω στα βραβεία και ότι δεν ήταν υποχρεωτικό, ενώ για την Μαρίνα Σάττι ήταν πιο ελαστικοί. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι ότι δέχομαι μηνύματα που μου εύχονται να πεθάνω και να πάθω αρρώστιες επειδή είπα ότι διαφωνώ με μία τραγουδίστρια που τους αρέσει πάρα πολύ (σημ.: τη Μαρίνα Σάττι)», είπε η παρουσιάστρια εξηγώντας ουσιαστικά τον λόγο για τον οποίο δέχθηκε αυτό το κύμα μίσου

Όσον αφορά την on air αντιπαράθεση του Γιώργου Λιάγκα με τον Βαγγέλη Περρή για το συγκεκριμένο θέμα, η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε: «Πήγε να πει κάτι ο Περρής και αμέσως ο Λιάγκας έσκασε, οπότε δεν νομίζω ότι έγινε πραγματικός τσακωμός. Ο Λιάγκας λέει πολλά πράγματα, αλλά αν τον συμπαθείς, τον συμπαθείς».