Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 18:10
ΜαγνησίαΤοπικά

Αθ. Λιούπης: Εγκρίθηκαν οι τρεις θέσεις επικουρικών ιατρών για το Νοσοκομείο Βόλου


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας στο αίτημα του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς χθες, όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, υπεγράφησαν οι τρεις θέσεις επικουρικών ιατρών.

Πρόκειται για θέσεις ιατρών ειδικότητας νευροχειρουργικής, ουρολογίας και γυναικολογίας, για την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν πρόσφατα σε αυτά τα Τμήματα.

“Ευχαριστώ την Αν. Υπουργό Υγείας για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα του Νοσοκομείου Βόλου, για την κάλυψη τριών θέσεων ιατρών. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων”, επεσήμανε σε δήλωσή του ο κ. Λιούπης.

Σημειώνεται πως η Αν. Υπουργός Υγείας στην πρόσφατη συνάντησή της με τον Βουλευτή δεσμεύτηκε και για την άμεση προκήρυξη έξι μόνιμων θέσεων ιατρών, σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.