1 2
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024 09:56
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Ασχετοι ή ψεύτες; Το Πανελλήνιο Στίβου που ήταν να γίνει στο Βόλο αλλά τελικά έγινε στο ΟΑΚΑ


Μην ανεβάσει κάποιος μία ασυναρτησία στα social media, αμέσως να τρέξουν οι άσχετοι να την αναδημοσιεύσουν μόνο γιατί έτσι νομίζουν ότι κάνουν κακό στον Αχιλλέα Μπέο και ότι με αυτόν τον τρόπο θα πλήξουν την εικόνα του.

Ξαφνικά λοιπόν από χθες το facebook κατακλίστηκε από ένα άρθρο του 2013 (ναι καλά διαβάσατε πριν από 11 χρόνια!!!) το οποίο ανέφερε ότι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ και άνθρωποι του στίβου της Θεσσαλίας συναντήθηκαν με τον τότε Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και αποφάσισαν τη διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών Γυναικών στον Βόλο τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου.

Ο λόγος που μετά από 11 χρόνια θυμήθηκαν μία συνάντηση του Αγοραστού με ανθρώπους του στίβου και την αναδημοσίευσε ο κάθε άσχετος, είναι προφανής. Να πείσουν τον απλό Βολιώτη ότι και πριν από τον Αχιλλέα Μπέο είχε διοργανωθεί Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών στον Βόλο.

Ελα όμως που οι άσχετοι, διότι περί ασχέτων πρόκειται – ανέβασαν και αναδημοσίευσαν μία ανάρτηση χωρίς να τσεκάρουν πρώτα αν τελικά διεξήχθη το 2013 στον Βόλο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών γυναικών.

Η απάντηση λοιπόν είναι ΟΧΙ. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών το καλοκαίρι του 2013 διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο. Και επίσης θα μπορούσαν να τσεκάρουν ότι ουδέποτε μέχρι πέρυσι είχε διεξαχθεί μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στίβου στην πόλη του Βόλου. Προφανώς η πολυδιαφημιζόμενη (έστω και 11 χρόνια μετά) συνάντηση του Αγοραστού με τους τότε παράγοντες του στίβου δεν απέδωσε καρπούς.

Ισως γιατί οι πολιτικοί παράγοντες του Βόλου και γενικότερα της Θεσσαλίας την εποχή εκείνη δεν είχαν τις ίδιες ικανότητες με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος κατάφερε να φέρει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στον Βόλο, όχι μία φορά, αλλά δύο. Πέρυσι και φέτος.

*Αν κάποιος ή κάποια έμπαινε στη διαδικασία να το ψάξει στο διαδίκτυο  θα έπεφτε πάνω στον παρακάτω πίνακα και θα απέφευγε να εκτεθεί για μία ακόμη φορά…