Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:45
ΘεσσαλίαΛάρισα

Απρόοπτο στα εγκαίνια Καλογιάννη: Πολίτης τον αποδοκίμασε την ώρα της ομιλίας του λέγοντας ότι «άφησε την πόλη και πλημμύρισε στα σ%@τ@» (βίντεο)


Απρόοπτο έλαβε χώρα κατά την έναρξη της ομιλίας του απερχόμενου Δημάρχου Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιου κ. Απόστολου Καλογιάννη στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, διερχόμενος πολίτης, λίγο αφότου ο κ. Καλογιάννης είχε ξεκινήσει την ομιλία του στον πεζόδρομο της Παπακυριαζή, άρχισε να τον αποδοκιμάζει σε έντονο ύφος λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Δήμος ήταν ανύπαρκτος τις ημέρες των πλημμυρών, με τον ίδιο να γεμίζει μόνος το 80 σακιά άμμο για να προφυλάξει την περιουσία του. Πρόσθεσε δε με νόημα με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τον βιολογικό καθαρισμό που τέθηκε εκτός λειτουργίας, πως «άφησες την πόλη και πλημμύρισε στα σ%@τ@».

«Τι λες τώρα; 80 σακιά;» απάντησε με ειρωνικό ύφος ο κ. Καλογιάννης για να προσθέσει πως «βλέπετε ποια είναι η κατάσταση, βλέπετε την τοξικότητα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αυτές τις ημέρες με όλους αυτούς που λένε αυτά που ακούσαμε λίγο πριν…»

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο: