Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 05:34
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Αποφασίζουν πριν τον Εισαγγελέα για τον… Εισαγγελέα – Η “προχω δημοσιογραφία” του Βόλου


Είναι ομολογουμένως αξιοθαύμαστη η πληροφόρηση που φαίνεται ότι διαθέτουν ορισμένα τοπικά ΜΜΕ με το γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου. Αξιοθαύμαστη!

Δεν προλαβαίνουν καν να σκεφτούν κάτι οι αξιότιμοι εισαγγελείς μας και αμέσως βλέπεις τα δημοσιεύματα στα συγκεκριμένα Μέσα να μας ενημερώνουν επ’ αυτών.

Παράδειγμα. Η πρόσφατη σκληρή κριτική του Αχιλλέα Μπέου κατά ανθρώπων που δυσφημούν συστηματικά την πόλη, που προκάλεσε αντιδράσεις από συντεχνίες και γνωστά κυκλώματα. Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα σε τοπικό ΜΜΕ τον τίτλο (βλ και φωτο) «Πληροφορίες για αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση, για διέγερση διάπραξης εγκλημάτων». Πριν καν δηλαδή ο Εισαγγελέας ζητήσει, αν ζητήσει, την έρευνα, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ είχε την πληροφορία.

Και έρχεσαι τώρα και σπας το κεφάλι σου για να απαντήσεις στο μεγάλο ερώτημα: Πως διάολο το μαθαίνουν αυτοί, οι συγκεκριμένοι, και όχι οι άλλοι, όταν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν καν ανακοινωθεί; Καλύτεροι δημοσιογράφοι δεν είναι, να μην σας πω ότι κάποιοι εξ αυτών δεν είναι καν… Άρα;

Αρα, ή παρακολουθούν τους Εισαγγελείς (!!), ή έχουν κάποιο μέντιουμ που διαβάζει τις σκέψεις τους (!!!) ή κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους (άνευ θαυμαστικών, στην Ελλάδα ζούμε).

ΥΓ. Πάντως θα έχει ένα ενδιαφέρον μετά το πέρας της προκαταρκτικής, αν γίνει, να μάθουμε αν το αδίκημα, εφόσον διαπιστωθεί,  Μπέου έχει την επιβαρυντική περίπτωση των ληγμένων αυγών και τοματών.