Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023 18:26
ΜαγνησίαΤοπικά

Aπεργούν οι ηλεκτρολόγοι Μαγνησίας για το νέο νομοσχέδιο


Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, αποφάσισε ομόφωνα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας, Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Γεν. Γραμματέας Παύλος Πρεμέτης και το Διοικητικό Συμβούλιο. Η απεργία θα πραγματοποιηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Τα γραφεία του Συνδέσμου θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία θεώρηση.

Ο ΣΕΗΜ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Η αιφνιδιαστική φοροεπιδρομή της κυβέρνησης με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή στοχοποιεί τους ελευθέρους επαγγελματίες εν γένει και φυσικά οδηγεί προς την οικονομική απόγνωση και τον κλάδο μας. Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες, στοχοποιείται σκληρά και αδίστακτα ο κλάδος μας και συγκεκριμένα το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη!

Καλούμε τα μέλη του ΣΕΗΜ να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει καθοριστεί από κοινού με τα σωματεία μέλη της ΟΕΒΕΜ και τους Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς φορείς του Νομού, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10 : 30 π.μ. στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, για να εκφράσουμε μαζικά και δυναμικά την αντίθεσή μας στον άδικο οριζόντιο τρόπο φορολόγησης που προωθεί η κυβέρνηση».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com