Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 00:18
LIFE

Άνω – κάτω το Survivor: Ο Καραγκούνιας επικαλέστηκε φράση που είπε στα social media ο Γκότσης


Στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor συνεχίστηκε η κόντρα ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος άφησε αιχμές για την αποβολή του Ηλία Γκότση και τη συνενοχή του στο ζήτημα με τη λίστα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έφερε στην κουβέντα τον Ηλία Γκότση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο παίκτης όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι, λόγω της τροφής που έβρισκε από ντόπιους, είχε αναφέρει ότι αν μιλήσει θα πάρει κι άλλους η «μπάλα».

Μάλιστα θυμήθηκε και ένα χαρτάκι με λίστα από τρόφιμα που και κάποιος άλλος παίκτης είχε δώσει σε ντόπιο.

Ο Καραγκούνιας απευθυνόμενος στον Μπόγδανο είπε: «Εσύ προδίδεις φιλίες και δεν είσαι ηθικός Ηλία μου», με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει σε τι αναφέρεται. «Στον Γκότση! Κάνανε όλη μέρα παρέα μαζί, κάνανε ότι κάνανε μαζί και ξαφνικά ο Ηλίας σήκωσε τα χέρια ψηλά».
Ο παρουσιαστή του Survivor τον ρώτησε αν αναφέρεται στο θέμα της αποβολής του Γκότση, με τον Καραγκούνια να συνεχίζει: «Ναι γιατί ο Ηλίας Γκότσης είπε για μια λίστα που είχε γραφτεί και είπε ότι ‘άμα μιλήσω, θα πάρει κι άλλους η μπάλα’. Και προφανώς εννοούσε τον Ηλία. Αυτό έλεγε τόσο καιρό ο Μαρτίκας».

Πώς το έμαθε;

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί από που έμαθε ο Καραγκούνιας για τη φράση αυτή που είχε πει ο Γκότσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ, η φράση του Γκότση «άμα μιλήσω, θα πάρει κι άλλους η μπάλα», δεν ειπώθηκε ποτέ σε συμβούλιο, αλλά ούτε και σε κάποιον παίκτη.

Η συγκεκριμένη φράση έγινε σε story του αφού είχε αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Επομένως, το ερώτημα είναι από πού ή από ποιον έμαθε για τα λεγόμενα του Γκότση ο Καραγκούνιας και ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και θεωρητικά δεν έχει πρόσβαση σε κινητά, υπολογιστές και γενικώς στο διαδίκτυο.