1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 11:47
LIFE

Αννίτα Πάνια προς Σκορδά: «Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή αν με έπαιρνες εσύ»


Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια που αφοπλίζει μίλησε για άλλη μια φορά η Αννίτα Πάνια η οποία ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

Η παρουσιάστρια που δίνει σπάνια συνεντεύξεις εξήγησε την πραγματική αιτία που αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκπομπή.

«Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη», είπε η Αννίτα Πάνια.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε αμέσως: «Είσαι δύσκολη. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες».

Ωστόσο γρήγορα άκουσε την εξής ατάκα: «Δεν θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ, για να είμαι ειλικρινής, ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος και το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα γιατί ξέρω ότι είστε παιδιά ακομπλεξάριστα».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Η Χρύσα είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, έχω περάσει αρκετά χρόνια καλής τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή είμαι εδώ που μου είστε συμπαθείς και οι δύο».