Αθλητικά

Ανένδοτος ο Βασιλειάδης: «Τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται»

Βήμα πίσω στο ζήτημα της συμφωνημένης από το καλοκαίρι αναδιάρθρωσης δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Super League και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να εφαρμοστούν όσα είχαν συμφωνηθεί, δίχως καμία παρέκκλιση.

«Συναντήθηκα σήμερα με την Λίγκα μετά από αίτημά τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης μετά το πέρας της συνάντησης.

Υπενθυμίζεται πως η Λίγκα ζήτησε να μην ισχύσει για του χρόνου η αναδιάρθρωση, να παραμείνουν 16 οι ομάδες και τη νέα σεζόν και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη σεζόν. Μάλιστα, ζήτησαν να ισχύσει για του χρόνου κανονικά το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Δηλαδή να πάρουν τα λεφτά, για τα οποία η βασική προϋπόθεση ήταν η μείωση των ομάδων σε 14.

 

Πηγή: sport-fm.gr