Ψυχαγωγία

Αναβρασμός στον ΣΚΑΪ: Αλλάζουν ημέρα προβολής στον Λιάγκα -Τι γίνεται με Τανιμανίδη;

Νέες αλλαγές στο πρόγραμμά του ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ, αφού το «Guess My Age» αλλάζει ώρα και ημέρα προβολής. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει το τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα φέρνουν έντονους προβληματισμούς στο κανάλι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, το «Guess My Age» μετακομίζει το Σαββατοκύριακο και ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» πηγαίνει σε καθημερινή βάση. «Είχε πέσει στο τραπέζι προς συζήτηση, αλλά θεωρώ ότι με τα νούμερα που γίνονται, είναι ξεκάθαρο πλέον από τον ΣΚΑΪ ότι θα γίνει αυτή η αλλαγή. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες για τον Τάσος Τρύφωνος, που δουλεύει στην Κύπρο και έρχεται στη χώρα μας την Παρασκευή μέχρι τη Κυριακή για να κάνει τα γυρίσματα. Παρόλα αυτά είναι σε καλό δρόμο για να διευθετηθεί κι αυτό το πρόβλημα», ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του πως με το κανάλι του Φαλήρου είναι συμφωνημένο να γυριστούν 100 επεισόδια. «Θα γυρίσουμε 100 επεισόδια και θα αποφασίσει το ΣΚΑΪ πότε και πού θα τα παίξει», είπε ο παρουσιαστής.

Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στις κάμερες για τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει η εκπομπή «Boom» και απάντησε στις φήμες που θέλουν να κόβεται το γνωστό τηλεπαιχνίδι. «Δεν με κάλεσαν από τον ΣΚΑΪ να μου πουν ότι αλλάζω ώρα. Είναι θέμα του καναλιού», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.