Ψυχαγωγία

Ανατροπή για τον τελικό του MasterChef -Το επικρατέστερο σενάριο

To MasterChef ήταν δίχως καμία αμφιβολία το πιο δυνατό χαρτί του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς φέτος. Το τηλεοπτικό κοινό το… αγκάλιασε με αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης του διαγωνισμού μαγειρικής να είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Έτσι, λογικό είναι οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού να θέλουν ο τελικός του MasterChef να γίνει μια συγκεκριμένη ημερομηνία προκειμένου οι τηλεθεατές να καθηλωθούν στις οθόνες τους… δίχως δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο σενάριο που το Star επεξεργαζόταν ήταν να διακόψει τη μετάδοση του MasterChef για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Realnews το κανάλι φαίνεται να αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα έβλαπτε τη συνοχή του διαγωνισμού μαγειρικής με αποτέλεσμα η ημερομηνία του τελικού του MasterChef να κλειδώνει τελικά στις 22 Μαΐου, λίγο δηλαδή πριν τις εκλογές δηλαδή.

Καταληκτικά, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr