Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 16:07
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον συζυγοκτόνο της Δάφνης: «Την κάρφωσα με το μαχαίρι, πρόλαβε να με δαγκώσει και το ξαναέκανα»


Σοκάρουν τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο συζυγοκτόνος της Δάφνης, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (3/8) θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η άτυχη γυναίκα του αντιστάθηκε και πάλεψε για τη ζωή της, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι πρόλαβε να τον δαγκώσει, παρά το γεγονός ότι την είχε μαχαιρώσει στο λαιμό.

Πραγματικά ανατριχιάζουν και σοκάρουν τα όσα κατέθεσε…

«Κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μια φορά στο λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει και τότε εγώ της έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο.

Με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα από πάνω της».

Όπως προέκυψε μάλιστα, τόσο από τρίτο πρόσωπο όσο και από την κατάθεση του ίδιου του δολοφόνου, η γυναίκα του τον φοβόταν και γι αυτό αρκετά συχνά κλειδωνόταν στα δωμάτια του σπιτιού, ωστόσο αυτός πήγε και πήρε όλα τα κλειδιά από τις εσωτερικές πόρτες.

«Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από όλες τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα» ανέφερε στην κατάθεσή του.