ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη ΝΔ, με απειλές: Αν δεν δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες

Την ευθύνη για την επίθεση στην προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής ανέλαβε ομάδα που υπογράφει ως «Αναρχικοί/ες». Στο κλείσιμο του κειμένου τους απειλούν ότι αν δεν δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

Η ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση στην εκδήλωση της 15ης Μαΐου της ΝΔ, όταν οι άγνωστοι έσπασαν αυτοκίνητα βουλευτών της ΝΔ, έγινε με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση στη ΝΔ έχει ως εξής:

«Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαίου επιτεθήκαμε στην προεκλογική εκδήλωση-συγκέντρωση της ΝΔ στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην λεωφόρο Συγγρού.

Αφού επιτεθήκαμε στην ομάδα ασφαλείας του κόμματος και του κτηρίου με δυναμίτες τρέποντας τους σε φυγή, καταφέραμε ζημιές σε αυτοκίνητα βουλευτών και μελών της Νέας Δημοκρατίας, σε ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκονταν σε απεργία πείνας διεκδικώντας την άδεια που δικαιούται. Η εκδικητικότητα του κράτους και της ευρύτερης εξουσίας που αντιπροσωπεύεται κυρίως από την αμερικανική πρεσβεία, ΝΔ και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ενδεικτική του πόσο φοβούνται τόσο τον Κουφοντίνα όσο και το κίνημα αλληλεγγύης και αντίστασης που ξεδιπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.
Αν δεν δοθεί άμεσα η άδεια οι συνέπειες θα είναι τεράστιες
Αναρχικοί /ες»

 

 

Πηγή: iefimerida.gr