ΒόλοςΤοπικά

Αναφορές για επεισόδιο ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Καταγγελίες για επεισόδιο ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία και την Επιτροπή Πολιτών:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας καταγγέλλει την Περιφέρεια Θεσσαλίας για εσκεμμένη τρομοκράτηση των πολιτών. Ανήμερα της Πρωτομαγιάς στις 3.30 το μεσημέρι ο σταθμός μέτρησης της Περιφέρειας δείχνει τιμή 730 στα αιωρούμενα σωματίδια με όριο το 50, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες. Υπάρχουν δύο εξηγήσεις. Η πρώτη είναι ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας τρομοκρατεί τους πολίτες περισσότερο από τον κορωνοϊό για να μείνουν στα σπίτια τους. Η δεύτερη ότι η γνωστή Επιτροπή Πολιτών «έβαλε το χεράκι της» για να διαβάλει την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι τιμές είναι πραγματικές, γιατί έτσι μας έχει διαβεβαιώσει η κυρία Κολυνδρίνη, μεγάλη η χάρη της.

 

Η επιτροπή αγώνα

Σήμερα, Πρωτομαγιά και εν καιρώ καραντίνας, όταν αυτοκίνητα δεν μετακινούνται, όταν η Χαλυβουργία δεν λειτουργεί, το λιμάνι επίσης, τα τζάκια έχουν σβήσει όπως και οι ψησταριές, ο μετρητής του ΥΠΕΚΑ (Περιφέρειας) στο χρονικό διάστημα 11.00 με 12.00 έδειξε ασύλληπτα νούμερα, όπως καταγράφηκαν στη διεθνή πλατφόρμα waqi.info!! Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε!!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η ποιότητα αέρα!

Μόνο μία βιομηχανία λειτουργεί ακόμα και μάλιστα μέσα στον οικιστικό ιστό του Βόλου! Ποιες άλλες αποδείξεις χρειάζονται οι υπηρεσίες για να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα;

Οι πολίτες απαιτούμε ΄ΑΜΕΣΑ να διερευνηθεί (από τις υπηρεσίες) το νέο σοβαρό περιστατικό ρύπανσης και να υπάρξει ενημέρωση προς τους πολίτες.