1 2
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024 17:57
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Αλλη μία δικαίωση του Αχιλλέα Μπέου


Ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται πως δικαιώνεται για μία ακόμη φορά, όχι μόνο για τις επιλογές του αλλά και για τις αποκαλύψεις του.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλο είχε αποκαλύψει πολύ καιρό πριν ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ. Και όχι μόνο αποκάλυψε την είδηση, αλλά ανακοίνωσε και ανοιχτά τόσο τη στήριξη του Βόλου όσο και τις ΕΠΣ Θεσσαλίας στον Μάκη Γκαγκάτση.

Το όνομα του Μάκη Γκαγκάτση έπαιζε δυνατά για την ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο ουδείς μπορούσε να μιλήσει με σιγουριά. Ολοι πλην του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος προφανώς κάτι παραπάνω ήξερε.

Η δεύτερη δικαίωση του Αχιλλέα Μπέου, ήρθε σχετικά με την πιθανότητα εκλογής του Μάκη Γκαγκάτση. Ο Αχιλλέας Μπέος εδώ και μέρες εξέφραζε τη βεβαιότητά του ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης θα εκλεγεί πανηγυρικά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το “ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στη σημερινή εκδήλωση στο “Μακεδονία Παλάς” όπου βρέθηκαν εκπρόσωποι από 38 Ενωσεις, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι ψήφοι προς τον Μάκη Γκαγκάτση ξεπερνούν τις 50 σε σύνολο 74.