Αλλάζουν θέση οι λαϊκές αγορές του Δήμου Βόλου για το επόμενο δίμηνο. Από αύριο, Σάββατο 1η Νοεμβρίου και έως 31 Δεκεμβρίου, οι λαϊκές αγορές στον Βόλο θα λειτουργούν ως εξής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Εμπορίου:
Τρίτη: Οπωρολαχανικά στην οδό Μεταμορφώσεως μεταξύ των οδών Αλ. Μέρου και ανώνυμης παρόδου και με συνέχεια στην οδό Χαϊδαρίου από Ιωλκού έως Μεταμορφώσεως. Στη συνοικία της Νέας Δημητριάδας στην οδό Ζ. Πηγής μεταξύ των οδών Ηφαίστου και Δ. Πολλιορκητού.
Τετάρτη: Οπωρολαχανικά στην οδό Μαγνήτων από Ιωλκού – Κουταρέλια έως Κουντουριώτου. Είδη ένδυσης και υπόδησης στην οδό Στρ. Μακρυγιάννη από Κουντουριώτου έως Μεταμορφώσεως.
Παρασκευή: Οπωρολαχανικά στην οδό Δ. Γεωργιάδου από Ογλ έως Καραϊσκάκη. Είδη ένδυσης και υπόδησης στην οδό Εθν. Αντιστάσεως από Τρικούπη έως Περραιβού.
Σάββατο: Οπωρολαχανικά στην οδό Γιάννη Δήμου από Κ. Καρτάλη έως Κύπρου και στην οδό Αγ. Αναργύρων από Σινιώρη έως Αλαμάνας. Είδη ένδυσης και υπόδησης στην οδό Νικηταρά από Ματρόζου έως Κολοκοτρώνη.
Σημειώνεται ότι οι λαϊκές αγορές της Ν. Ιωνίας, Αγριάς και Ν. Αγχιάλου συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς αλλαγές.
 
			




 
			 
		







