Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 21:59
Αθλητικά

Αλέκος Βοσνιάδης: «Εχω βάλει πολύ πλάτη – Είναι μεγάλη αχαριστία αυτό»


Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης στον Βόλος 9,86 με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το διαφαινόμενο διαζύγιο του με τη Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός της Νίκης τόνισε ότι από τις αρχές της εβδομάδας έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας τους, ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα γιατί δεν του έχουν φέρει τα απαραίτητα χαρτιά να υπογράψει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το «αγκάθι» έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Κανείς δεν θέλει να μείνει σε μια ομάδα που όλοι μαλώνουν γύρω του. Η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μου, θα μείνω ένας φίλος, για όσους με θέλουν φίλο. Περιμένω από την Κυριακή να βάλω μια υπογραφή. Είμαστε μια εβδομάδα σε συζητήσεις. Θέλω να φύγω από την ομάδα, να κάνω τα διαδικαστικά και να φύγω. Να υπογράψουμε ένα χαρτί και να τελειώνουνε».

Και συμπλήρωσε: «Να λυθεί η συνεργασία, να σηκωθούμε να φύγουμε. Να φύγει όμως ο Βοσνιάδης όπως έφυγε το 2013 και 2014 δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Ήταν το τελευταίο που ήθελα να ζήσω στη Νίκη Βόλου. Το έζησα κι αυτό και είναι μεγάλη αχαριστία».

Τέλος, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το τελευταίο διάστημα έχει βάλει πολύ… πλάτη στη διοίκηση, χωρίς όμως να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για ποιους λόγους έβαλε και εξακολουθεί να βάζει πλάτη.