Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026 12:08
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Αλαλα τα χείλη των ασεβών…






Εχουν αρχίσει τα αποκαλυπτήρια για το πραγματικό πρόσωπο της προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, που τον τελευταίο καιρό, μεταξύ πολλών άλλων, έχει αυτοαναγορευθεί και Προστάτιδα του… Βόλου, τον οποίο λοιδωρεί και καθυβρίζει παρουσιάζοντας τον σαν Γκοθαμ Σίτι, με τη συνδρομή κάποιων τύπων όπως ο Λημνιός, ο Βαξεβανόπουλος και ο Κάιρας (μετά το θάνατο του Μαργαρίτη Πατσιαντά άνοιξε σε πολλούς η όρεξη για βουλευτική έδρα, αν και θα μείνουν με αυτή), και την πλέρια δημοσιότητα που της παρέχουν μορφές της τοπικής δημοσιογραφίας, όπως ο Αρχιμήδης και η «βραβευμένη» (!!!)

Όπως διαβάζουμε μια υπάλληλος της Πλεύσης Ελευθερίας κατέθεσε αναφορά στην Επιθεώρηση Εργασίας, καταγγέλλοντας ηθική παρενόχληση και μη καταβολή δεδουλευμένων από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η καταγγέλλουσα αναφέρει επανειλημμένα περιστατικά απαξιωτικής συμπεριφοράς, εξαντλητικά ωράρια και παραμονή απλήρωτη για δέκα μήνες.

Η νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε παλαιότερη προσφυγή εργαζόμενης για απλήρωτα τιμολόγια ύψους 16.000 ευρώ.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε επιστολή εθελοντή που καταγγέλλει εργασιακό μπούλινγκ από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου ή το κόμμα της στις καταγγελίες.