Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 00:23
Κόσμος

Άγριος καβγάς με τίγρεις σε τσίρκο μπροστά σε παιδιά – Δείτε βίντεο


Σκληρές εικόνες κατέγραψε η κάμερα σε τσίρκο Kislovodsk στη Ρωσία όταν κατά τη διάρκεια παράστασης ξέσπασε άγρια μάχη μεταξύ δύο τίγρεων.

Συγκεκριμένα την ώρα του σόου και τη στιγμή που ο θηριοδαμαστής επιχειρούσε να τις κατευθύνει στην προκαθορισμένη θέση τους μία από τις τίγρεις επιτέθηκε σε άλλη η οποία έτρεχε εντός του κλουβιού. Τα δαγκώματα ήταν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα τα δύο ζώα να μην αφήνει το ένα το άλλο.

Οι εκπαιδευτές χτυπούσαν επανειλημμένα τις τίγρεις με κοντάρια και τους πέταξαν στηρίγματα για να προσπαθήσουν να χωρίσουν τα θηρία σε ένα θέαμα που εξελισσόταν μπροστά σε παιδιά και γονείς.

Δείτε βίντεο:

 

Η μία τίγρης, με το όνομα Eru τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά σκαρφάλωσε ξανά σε ένα σκαμνί πριν καταρρεύσει με το αίμα να χύνεται από ανοιχτές πληγές μπροστά στα μάτια εκατοντάδων παιδιών και των γονιών τους.

Οι κτηνίατροι τώρα «παλεύουν για να σώσουν τη ζωή της». Το οδυνηρό επεισόδιο οδήγησε σε άμεσες εκκλήσεις για απαγόρευση των ζωντανών ζώων στα τσίρκα στη Ρωσία. Άλλες τίγρεις ήταν στο ρινγκ αλλά δεν συμμετείχαν στον αγώνα.