Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:06
ΘεσσαλίαΛάρισα

Άγριο ξύλο κάθε βράδυ σε πλατεία της Λάρισας – Λύνουν τις διαφορές τους και αναστατώνουν ολόκληρη την περιοχή


Για άγρια σκηνικά σε καθημερινή βάση που λαμβάνουν χώρα τα βράδια σε πλατεία της Λάρισας και ειδικότερα σε αυτή της Εργατικής Πρωτομαγιάς (Μ. Προφήτης Ηλίας), κάνει λόγο αναγνώστης του onlarissa.gr, καταγγέλλοντας παραβατικότητα και δολιοφθορές από νεαρά άτομα κατ’ επανάληψη και εκφράζοντας τους φόβους του για  τον κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.

Ο Λαρισαίος πολίτης και κάτοικος της περιοχής ζητά οπωσδήποτε καλύτερη αστυνόμευση στην συνοικία, όπως και οι υπόλοιποι περίοικοι.

Αναλυτικότερα καταγγέλλει τα εξής:

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, μέσα από τη φιλόξενη ιστοσελίδα σας να δημοσιεύσετε σχετικά με αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία εργατικής Πρωτομαγιάς (Μεγάλος Πρ. Ηλίας) κυρίως τις βραδινές και μεταμεσονύκτιες ώρες…

Πλέον, η πλατεία καθημερινά μετατρέπεται σε ένα τόπο συνάντησης, όπου λύνονται με άγριο  ξύλο και φασαρίες οι διαφορές μεταξύ νεαρών ατόμων… Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες πολλών τέτοιων περιστατικών και όχι μόνο… Μηχανές και αυτοκίνητα διασχίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα  τον πεζόδρομο που περνάει μέσα απ’ την πλατεία με κίνδυνο να γίνει μεγάλο ατύχημα… Τέλος, δεν είναι λίγες οι δολιοφθορές που γίνονται , απ’ τα ίδια γνωστά – άγνωστα άτομα σε παγκάκια, κάδους, ακόμη και στον φωτισμό της πλατείας.

Για όλα τα παραπάνω, και φτάνοντας σε απελπιστική κατάσταση όλοι εμείς που μένουμε εδώ, ζητούμε συχνότερη αστυνομική επίβλεψη στην περιοχή, για να αποφευχθεί κάποιο μεγαλύτερο κακό, και ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς…».