Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024 09:43
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Αγριο τρολάρισμα Μπέου σε Παπαπέτρο: “Πάω για τσίπουρο, μη μου στείλεις την Εφορία!..”


«Κάλλιο να σου βγει το μάτι…» λέει η παροιμία που προφανώς δεν την είχε υπόψη του ο Παπαπέτρος με αποτέλεσμα να γνωρίζει συνεχές τρολάρισμα από τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο που έχει βρει στο πρόσωπο του ατσάλινου Αρχηγού της μειοψηφίας τη… χαρά του.

Ετσι χθες και ενώ οι ομάδες της αντιπολίτευσης αντάλλαζαν ύβρεις και πυρά στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Βόλου, αποχωρούσε για να κάνει το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υφυπουργό Εργασίας, προς τον οποίο λίγο μετά παρέθεσε γεύμα σε γνωστό ουζερί

Κατά την αποχώρησή του από το δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος την «έχωσε» – κατά το κοινώς λεγόμενο – επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νίκου Παπαπέτρου, λέγοντάς του «Εγώ θα πληρώσω κύριε Παπαπέτρο. Μην στείλεις πάλι εφορία. Ένα κέρασμα είναι».

Νωρίτερα δε στην τοποθέτησή του στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε: «Στις δημοκρατίες αποφασίζουν οι πολλοί. Κι εσείς επιλεγήκατε από το λαό για να προσφέρετε στην πόλη. Όχι ως εισαγγελέας, ελεγκτής δημόσιας διοίκησης ή ρουφιάνος», είπε αναφερόμενος στον έλεγχο της εφορίας που προκλήθηκε για τη διανομή των αρνιών.