Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024 16:32
LIFE

Άγριες Μέλισσες – Κόλαση στο Διαφάνι: Ο Νικηφόρος παίρνει τον Σέργιο από την Ασημίνα


Ο μικρός Σέργιος είναι αυτή την περίοδο το «Μήλον της Έριδος» στις Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του θα είναι καταιγιστικές και θύμα δεν θα είναι μόνο ο μικρός αλλά και η Ασημίνα καθώς ο Νικηφόρος

προκειμένου να τον κρατήσει κοντά του εξοντώνει την Ασημίνα η οποία δέχεται το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο. Ο πόλεμος κορυφώνεται…

Σύμφωνα με τα spoilers που ειπώθηκαν στο «Πρωινό» ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να της διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση. Εκεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Μυρσίνη.

Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, η Μυρσίνη παίρνει τον μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρηδων, στις Άγριες Μέλισσες. Το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Ακολουθεί κακός χαμός σε όλο το Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό βυθίζει τις τρεις αδελφές σε απόγνωση. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες, ακόμη και η Αγορίτσα. Ο μικρός Σέργιος αντιδρά πάρα πολύ άσχημα.