Ψυχαγωγία

Αγωγή του Open κατά του Νίκου Μουτσινά -Τα χρήματα που ζητά το κανάλι

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες από το Open, μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους, που διήρκεσε έναν χρόνο.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και την φετινή σεζόν, μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Open αποφάσισε να κινηθεί νομικά, μέσω αγωγής που κατέθεσε εναντίον του, με αφορμή το «σπάσιμο» του συμβολαίου του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε υπογράψει στις αρχές της περασμένης σεζόν διετές συμβόλαιο με το κανάλι OPEN, όπου και παρουσίαζε πέρσι την εκπομπή «Για την Παρέα…».

Το OPEN διεκδικεί 200.000 ευρώ από τον Νίκο Μουτσινά

Σύμφωνα με την πλευρά του σταθμού, στο συμβόλαιο αυτό, το οποίο και «έσπασε» ο Νίκος Μουτσινάς προκειμένου να πάει στο ΣΚΑΪ, διέθετε ποινική ρήτρα. Η εν λόγω ρήτρα, την οποία περιελάμβανε το συμβόλαιο με το OPEN, προέβλεπε χρηματική αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ.

Το επιχείρημα στο οποίο ο σταθμός βασίζει την αγωγή είναι, ότι ο Νίκος Μουτσινάς αποχωρώντας το καλοκαίρι από το κανάλι δεν άφησε περιθώριο στην παραγωγή να βρει ένα άλλο πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων ενώ προκάλεσε ζημία σε οικονομικό επίπεδο, καθώς χάθηκαν διαφημιστικά έσοδα.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr