Αθλητικά

Αφαίρεση 3 βαθμών σε 8 ομάδες της Football League – Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

Οι μισές ομάδες της Football League απέτυχαν στη διαδικασία επιτήρησης. Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις και τιμωρούνται με αφαίρεση τριών βαθμών.

Αντίθετα, πέτυχαν οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα. Κερδισμένος, φυσικά, ο Πλατανιάς που σκαρφαλώνει 2ος και ο ΑΟ Τρίκαλα που απέφυγε τον υποβιβασμό – βάσει αναδιάρθρωσης – κατά δύο κατηγορίες.

Πώς διαμορφώνονται πλέον τα δεδομένα εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής; Ο Απόλλων Λάρισας καλείται να νικήσει τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό στη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορια Ηρόδοτο και δεν θέλει νίκη του Πλατανιά απέναντι στον Ηρακλή για να βρεθεί εκείνος 2ος. Αδιάφορος πλέον είναι ο ΑΟ Τρίκαλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Γηραιό. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πλέον στο -1 από τον Καραϊσκάκη Άρτας και για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη νέα Football League θα πρέπει να νικήσουν τον Πλατανιά και οι Αρτινοί να μην επικρατήσουν των Θεσσαλών…

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

 

 

Πηγή: flnews.gr