Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 06:48
Βόλος

Αχιλλέας Μπέος: «Τα όσα απίθανα και παράδοξα διαδραματίζονται δεν έχουν τελειωμό»


Με μία ανάρτηση στα social media o Αχιλλέας Μπέος σχολίασε την κλήση του από τη ΔΕΑΒ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα όσα απίθανα και παράδοξα διαδραματίζονται δεν έχουν τελειωμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μπέος:

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα, τη δική μας πατρίδα, τα όσα απίθανα και παράδοξα διαδραματίζονται δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο κρούσμα, που αντιμετώπισα ο ίδιος, η κλήση μου από τη ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), μια ουσιαστικά ανύπαρκτη επιτροπή, πολιτικού χαρακτήρα, «εργαλείο» στα χέρια του εκάστοτε υπουργού, που απαρτίζεται από συνταξιούχους που διορίστηκαν σε αυτή με προφανή σκοπό.
Η Επιτροπή αυτή, λοιπόν, με την εντυπωσιακή και βαρύγδουπη ονομασία, αντιστρόφως ανάλογης της σημασίας της (να φαντασθείτε τιμώρησε την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και την απήλλαξε η αθλητική δικαιοσύνη) με κάλεσε την περασμένη Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, να εκφράσω ις απόψεις μου με υπόμνημα σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2024, για τη δίωξη – «μαϊμού» που ασκήθηκε εναντίον μου για την περιβόητη υπόθεση Τετέι και όταν ζήτησα ένα αντίγραφο της «δικογραφίας» που σχημάτισαν εναντίον μου για να πληροφορηθώ για ποιον ακριβώς λόγο με καλούν με παρέπεμψαν στο διαδίκτυο και στους δημοσιογράφους για να ενημερωθώ!!!
Με τέτοια δεδομένα είναι να απορεί κανείς πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ελπίζουν ότι μπορεί κάτι να διασωθεί, ότι μπορεί να υπάρξει ένα καθεστώς ισονομίας και δίκαιης αξιολόγησης του κάθε πολίτη. Αυτή η επιτροπή προφανώς θα εκδώσει μια δυσμενή απόφαση σε βάρος μου για να επιχειρήσει να επηρεάσοει τις δικαστικές συνειδήσεις που θα αποφασίουν επί των «μαϊμού» καταγγελιών την προσεχή Πέμπτη. Γι αυτό και δεν έδωσαν μια ολιγοήμερη αναβολή.
Κύριε υπουργέ να τους χαίρεστε. Κάνετε πολύ σημαντική δουλειά… αυτή τέλος πάντων που σας έδωσαν να κάνετε…