Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024 15:07
ΒόλοςΤοπικά

Αχιλλέας Μπέος προς Καρυπίδη: «Σιγά μη βγάλεις κανένα χέρι»


Με αφορμή τα όσα όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θοδωρής Καρυπίδης για τη συμμετοχή του στη χρηματοδότηση των εργασιών στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας, αλλά και όσα όλα έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ .

Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Οσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι.

Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2021 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.

Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος”.

Δείτε την ανάρτηση