Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Βόλος > Αχιλλέας Μπέος: «Ο Καρυπίδης είχε δεσμευτεί να μου δώσει τον Μενέντεζ, αλλά το παρεάκι ήθελε να τον δώσει στην Κηφισιά»

Αχιλλέας Μπέος: «Ο Καρυπίδης είχε δεσμευτεί να μου δώσει τον Μενέντεζ, αλλά το παρεάκι ήθελε να τον δώσει στην Κηφισιά»
21 Μαΐου 2024
Τις προηγούμενες ημέρες είχε φαγωθεί ο Κυριάκος Θωμαϊδης να μάθει τι συζήτησαν ο Αχιλλέας Μπέος και ο Θοδωρής Καρυπίδης στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του δεύτερου.
Ε σήμερα του έδωσε την απάντηση ο Αχιλλέας Μπέος: “Με τον Καρυπίδη συναντήθηκα και του ζήτησα έναν παίκτη και δεσμεύτηκε ότι θα μου τον δώσει (Μενέντζεζ). Αλλα τελικά τον έδωσε στην Κηφισιά γιατί εκεί ήθελε να τον δώσει το παρεάκι. Δεν πειράζει. Δεν του κρατάω κακία”.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Τα Highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος
15 Δεκεμβρίου 2025Βόλος
Πίστη και αισιοδοξία στον Βόλο εν όψει Παναθηναϊκού
14 Δεκεμβρίου 2025Βόλος
Με απουσίες ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό – Η αποστολή
13 Δεκεμβρίου 2025Βόλος












