Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024 02:03
ΒόλοςΤοπικά

Αχ. Μπέος: Θλιβερό να σύρεται από το Λημνιό ο Παπαπέτρος- Ας παραιτηθεί – ” Λαγοί” έγιναν οι μειοψηφίες


Το θλιβερό πολιτικό δίδυμο Γαργάλας – Λημνιός σε ένα νέο κρεσέντο λαϊκισμού και πολιτικαντισμού, παρ ολίγο να τινάξουν στον αέρα και την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και να ματαιωθεί η λήψη απόφασης για μια σειρά σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες.

Ευτυχώς η σοβαρή και σθεναρή στάση του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου και του Προέδρου του Σώματος, κ. Θάνου Θεοδώρου, διέσωσαν τη συνεδρίαση και κυρίως το κύρος του οργάνου. Έτσι αρχικά αποχώρησε ο Γαργάλας, με τον Υπασπιστή του και μερικές δεκάδες δήθεν δημοκρατικών πολιτών που είχαν επιστρατεύει, ενώ λίγο αργότερα μετά από τεχνητή ένταση που προκάλεσε ο Λημνιός αποβλήθηκε της αίθουσας. Το πιο γραφικό, και συνάμα τραγελαφικό, είναι ότι σύρθηκαν σε αποχώρηση ο Παπαπέτρος και οι άλλοι σύμβουλοι του υπακούοντας στα καμώματα και τις απαιτήσεις του Λημνιός.

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε «Άντε να ησυχάσουμε, κάνατε την αρχή. πολλές τέτοιες θα έχετε. Αφού δεν έχεις παραιτηθεί ακόμα και δεν έχεις ήθος πάνω σου τι να σου πω…»

«Δεν έμεινε κανένας. Τους μπαχαλάκηδες τους έφεραν εδώ όσοι αποχώρησαν. Το ενδιαφέρον τους δεν είναι η πόλη και οι λύσεις στα προβλήματα, αλλά να τα κάνουν όλα μπάχαλο. Σήμερα έκαναν την αρχή. Θα την ξανακάνουν αυτή την αποχώρηση. Μέχρι να παραιτηθεί τελείως. Έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί. Σπέκουλα και ψέμα, τους έχει φλομώσει» ανέφερε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Για όλα αυτά σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή αναφέρει:

Άκρως αποκαλυπτική υπήρξε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις μεθοδεύσεις και τις πραγματικές προθέσεις των μειοψηφιών, που τράπηκαν σε φυγή αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Οι μάσκες έπεσαν, πολύ πιο γρήγορα είναι η αλήθεια απ’ ότι περιμέναμε, και οι πολίτες του Βόλου μπορούν πλέον να ξέρουν τι έχουν να περιμένουν από αυτές.

Η ομαδική αποχώρηση, αφού εξαντλήθηκαν όλες οι προβοκατόρικες και προκλητικές εκδηλώσεις από μέρους συγκεκριμένων συμβούλων, που συνοδεύτηκε από την μαζική αποχώρηση μερικών δεκάδων «μπαχαλάκηδων» που είχαν επιστρατευτεί για να εξυπηρετήσουν το σχέδιο της υπονόμευσης, με οχλαγωγικές εκδηλώσεις, είναι ο πλέον αδιάψευστος μάρτυρας ότι μόνο για την ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης και των πολιτών δεν ενδιαφέρονται, αλλά μετέρχονται κάθε τρόπου για να υποβαθμίσουν το παραγόμενο έργο και να κατεβάσουν τον πήχη στο πολύ χαμηλό ύψος τους.

Δυστυχώς η απαράδεκτη αντιδημοκρατική τους συμπεριφορά θα συνεχιστεί, αφού η πολιτική αφέλεια, η ανικανότητα και η έλλειψη ευαισθησίας που τους χαρακτηρίζουν τους οδηγεί σε αυτό τον ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο, δηλαδή να το βάζουν στα πόδια αποφεύγοντας να τοποθετηθούν και να κριθούν στις μάχες για τα κορυφαία ζητήματα της πόλης και της ποιότητας ζωής σε αυτή,

Και προκαλεί πραγματικά θλίψη το πώς ο αυτοδιαφημιζόμενος και αυτοπροβαλλόμενος ως Αρχηγός της παράταξης, Νικ. Παπαπέτρος έφθασε στο έσχατο σημείο να σύρεται και να υπακούει στα καμώματα και τα τερτίπια του γνωστού σε όλους Λημνιού!

Η Δημοτική μας Αρχή, ωστόσο, που έχει ζυμωθεί μέσα στην κοινωνία, προέρχεται από τον λαό και δουλεύει για τον λαό, τον απλό πολίτη και όχι για δήθεν διανοούμενους και golden boys, συνεχίζει αταλάντευτα με βαθιά προσήλωση στη  Δημοκρατία, το Νόμο και πιστή στις δεσμεύσεις απέναντι στον πολίτη, τον αγώνα για το νέο Βόλο που ονειρευτήκαμε. Αυτοί ας ζήσουν με τους εφιάλτες τους που τους προκαλεί η απώλεια της νομής της εξουσίας και των ευεργετημάτων που αυτή χρόνια τους επέφερε.