Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Τοπικά > Μαγνησία > Πτώσεις δέντρων και μικρές κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο Βόλου -Ζαγοράς
Ισχυρή βροχόπτωση και άνεμοι γύρω στα 9 μποφόρ, εκδηλώθηκαν από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι σήμερα τα ξημερώματα, κυρίως στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου , Δήμου Βόλου, στις Σποράδες, αλλά και στους υπόλοιπους Δήμους της Μαγνησίας.
H Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ενημερώνει ότι το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν μικρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ΠΕΜΣ (πτώσεις δέντρων, μικρές κατολισθήσεις, ενίσχυση των αναχωμάτων στο ρέμα του Χορευτού).
Συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο Βόλου Ζαγοράς, Παλαιόκαστρο Αγίου Βλασίου.
Η αντιπεριφερειάρχης και οι Υπηρεσιακοί παράγοντες με τα συνεργεία ενεργούν στα ανωτέρω σημεία για την ασφαλή πρόσβαση στο οδικό δίκτυο.














